KOM I GANG

Kontakt mig, og fortæl mig hvad din kliniks behov er. Så tager vi en snak om, hvordan jeg kan opfylde dette. Efterfølgende sender jeg en præcis beskrivelse af arbejdsbetingelser, hvad jeg kræver, hvad jeg tilbyder og til hvilke priser, hvorefter din klinik kan tage en beslutning.

Nogle steder kommer jeg hver uge, mens andre klinikker kun har brug for mig en gang om måneden.

Klinikken samler så patienter sammen (6-12 patienter / dag) og sender mig løbende røntgen, så vi får sat de rigtige behandlinger og tider i bogen. Nogle klinikker har kirurgisk erfarne klinikassistenter, mens andre foretrækker at jeg kan selv tager en med. Jeg leverer alt udstyr, klinikken engangsartikler.

Imellem kirurgidagene tilbyder jeg vederlagsfri sparring 24/7 på al behandling.

Efter kirurgidagen opgør jeg hvilke ydelser, der er givet og sender en faktura. Jeg har faste priser og afregner med klinikken. På denne måde kan klinikken selv afgøre, hvad patienten skal betale og dermed hvilken profitmargin, der skal være på kirurgien.