Hvad siger kollegaerne?

Professionalisme og kammeratskab går hånd i hånd

Far og datter besøger klinikken

Vi har hos Tandlægerne på Enghave Plads samt hos Tandlægerne i Glostrup haft Mats Gade Philipson tilknyttet i gennem en årrække som henvisningstandlæge til de vanskelige tandkirugiske opgaver. Mats har været i stand til at hæve klinikkernes kirurgiske kapacitet til et niveau, der betyder, at vi kan løfte alle større tandkirugiske opgaver.


Især på det implantologiske område har vi, foruden den kirugiske del, også haft meget glæde af Mats protetiske færdigheder, både ved de større rehabiliteringsopgaver og ved f.eks. fortandsopgaverne, hvor der kan være ekstra store krav til æstetikken.
Derudover er Mats altid tilgængelig for faglig sparring for hele behandlerteamet.

Zohair Azzouzi, Klinikejer Glostrup og Vesterbro


Når man arbejder sammen med Mats er man aldrig i tvivl om hvad der skal foregå af behandling og har man spørgsmål får man altid svar og en snak om behandlingen. Viser tillid til mig som klinikassistent hvilket giver selvtillid som klinikassistent. Når man arbejder sammen med Mats har man en følelse af at være et team. God til at vise taknemlighed for ens hjælp under behandlingerne også på dage med mere stressende tempo. Altid glad og hjælpsom både overfor kollegaer og patienter.

Sabine Karlsson, Klinikassistent København


Den årlige DHL-stafet med Tandlægerne Enghave Plads 6

Mats er en rigtig god kollega, som er meget passioneret omkring sit arbejde. Han står altid klar med et godt råd eller hjælp, hvis man har brug for det. Ligeledes er det også rart, at man trygt kan sende sine patienter ind til Mats og vide, at han tager sig godt af dem og giver dem en god tandlægeoplevelse og et fagligt godt stykke arbejde. Kan kun anbefale Mats som kollega.

Ida Wullum, Tandlæge København


Jeg har i ca 2 år assisteret Mats ved kirurgiske behandlinger og er rigtig glad for samarbejdet. Mats har et højt fagligt niveau, er meget grundig og altid i godt humør. Jeg vil til enhver tid anbefale Mats.

Connie Mundt, Klinikassistent Holbæk


Jeg har været tandplejer i 5 år og har nu haft fornøjelsen af at arbejde med Mats i to år. Mats er en af de mest passionerede og dygtige  kirurger, som jeg har mødt. Vores patienter er altid så glade og tilfredse, når de har været “under kniven” hos Mats uanset om det har været fjernelse af visdomstænder, retrograd eller implantater. Jeg er 100 % tryg ved at henvise vores patienter til ham. Udover det, er Mats rigtig dygtig til at forklare/lære fra sig om der er indikation for de forskellige behandlinger. Jeg er rigtig glad for at have ham som sparrings kirurg og bare som en super sød, imødekommende og hjælpsom kollega.

Angel Davidsen, Tandplejer Holbæk


Mats er uden overdrivelse den mest passionerede tandlæge jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Hans professionalisme og perfektionisme gør alle omkring ham dygtigere og klogere på vores fag. Han elsker at lære fra sig og er samtidig den som først holder sig ajour med den nyeste viden og forskning. Et spørgsmål eller usikkerhed kan dermed altid besvares og afhjælpes af Mats. Og i processen formår han tilmed at inspirere os med nysgerrighed og begavet humor.

En anden af Mats’ største forcer, er hans imponerende evne til at være nærværende, loyal og sympatisk overfor alle han møder på sin vej. Han har en oprigtig interesse i alle sine medmennesker og formår på den mest beundringsværdige måde, at få alle omkring ham til at føle sig respekteret og værdifulde.

Sara Qvist, Tandplejer København


Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Mats. Han har altid patientens bedste for øje og er en fantastisk kollega at spare med. Han går til behandlingerne med stor nidkærhed og glæden ved sit fag skinner igennem i hans evigt gode humør.

Mie Vorbjerg, Tandplejer København


Diplomoverrækkelse på Royal College of Surgeons London med to studiekammerater

Startet i november 2016 på kirurgisk konsulent, Mats er pligtopfyldende, stabil, har godt humør og udfører super tilfredsstillende behandlinger.

Iwona Bergstrøm, Tandlæge Frederikssund


Mats er en fantastisk kirurg, som fortjener en medalje, for det arbejde han laver, og den glæde han giver både patienterne og hans kollegaer. Jeg anbefaler helt klart Mats, han er fantastisk og hans arbejde er ti ud af ti stjerner.

Israa Ali El-khazali, Klinikassistent Frederikssund


Mats har været tilknyttet klinikken siden 2017.  Mats er vellidt af såvel personale som patienter. Han er professionel og fagligt meget velfunderet og møder altid glad og positiv.

Birgitte Knudsen, Tandlæge Frederikssund


Jeg har lavet kirurgi med Mats i 8 år og nyder samarbejdet. Mats inddrager mig i arbejdet og jeg føler at jeg er en vigtig del af hans behandling. Vi griner meget, men er også meget seriøse omkring operationerne. Mats laver kirurgi af meget høj kvalitet og patienterne bliver altid glade for resultatet.

Selma Camur, Klinikassistent København

Jeg har i tre år haft fornøjelsen af at have Mats som kollega, og det har ikke været kedeligt. Mats er en humørbombe uden lige, der går ind i folk med god energi og en positiv indstilling. Mats har en stor faglighed og er en af de dygtigste tandlæger jeg har arbejdet sammen med. Han kan sit fag og ligger stor ære i at udføre et godt stykke arbejde, og hele tiden at  dygtiggøre sig.
Han er en god sparringspartner, der altid forsøger at se tingene fra den andens perspektiv, for at skabe en bedre forståelse. Han går op i helheden af behandlingen og har stor  forståelse for hvordan man udnytter behandlerteamets kompetencer bedst muligt, for at opnå det bedste resultat for patienten.

Han er en meget omsorgsfuld, tryghedsskabende og tillidsvækkende person, der tager hånd om, og ansvar, for dem omkring ham.
Mats er bare typen der altid lige yder det ekstra, man ikke forventede at få, både over for sine kolleger men i høj grad også overfor patienten.

Diana Jepsen, Tandplejer Fiolstræde